Gå til sidens hovedinnhold

Golf klemt mot midtrabatten på E6

Heldigvis kun materielle skader da en liten Golf kom i klem mellom en bremsende lastebil og midtrabatten på Europaveien.

SKULLERUDDUMPA: Det ble ingen personskader da en personbil kjørte i midtrabatten på E6 ved Skulleruddumpa. Dette skjedde tirsdag ved 18-tiden.I forklaringen heter det at bilen ble klemt mellom en lastebil og midtrabatten i det den store bilen måtte bråbremse.

Lastebilen hadde fått låste hjul, og dermed ble bilen presset mot den lille Golfen som igjen ble skjøvet mot midtdeleren.

Av andre ting fra Manglerud-politiets logg:

Slukket brann med vannflaske

HAUKETO: Litt før klokken 01 natt til tirsdag ble det meldt om en liten brann på Hauketo stasjon. Det ulmet i en søppelkasse. En forbipassserende hadde slukket med en vannflaske. Brannvesenet kunne konstatere at det hadde smeltet noe i bunden av søppelkassen.

Tatt to ganger uten gyldige skilt

KARLSRUD: En politipatrulje stoppet tirsdag formiddag en bil i Raschs vei på Karlsrud. Den var utstyrt med utgåtte dagsskilt. Det viste seg at de riktige skiltene på bilen var klippet tidligere på grunn av at eier ikke hadde hatt bilen på EU-kontroll. Den 45 år gamle mannen har nå en anmeldelse på seg.

Fant tyvgods etter innbrudd

HOLMLIA: Natt til mandag var det innbrudd i Joker-butikken på Hallagerbakken på Holmlia. På ettermidagen dagen etter kunne en observant person melde at han hadde sett mulig hittegods i Ravnkroken like ved. Dette viste seg å være innmat fra en datamaskin. Politiet arbeider nå for å se om det kan være en sammenheng mellom disse to sakene.

Fikk skrubbsår etter kollisjon

HAUKETO: Et sammenstøt mellom en syklist og bil i Ljabru-veien på Hauketo tirsdag ettermiddag, resulterte i midre skader på en 46 år gammel mann. Årsaken til sammenstøtet kan etter forklaring ha vært at syklisten hadde skiftet fil, og de to partene ikke hadde sett hverandre.

Tre stykker på en moped

HAUKETO: Statens vegvesen stoppet ved kontroll tirsdag ettermiddag en moped ved Hauketo stasjon. For det første var det tre personer på mopeden, og den 15 år gamle føreren hadde ikke sertifikat. Først trodde man at mopeden var stjålet, men det viste seg at den var nyinnkjøpt, og ikke omregistrert. Den var heller ikke forsikret.

Til legevakten for sjekk

BEKKELAGET: En 54 år gammel motorsyklist ble onsdag morgen kjørt til legevakten for sjekk etter kollisjon med en bil.

I forklaringen går det frem at tohjulingen hadde kjørt på en taxi bakfra.

Brann i søppelbøtte

HOLMLIA: Sent onsdag kveld ble det meldt om brann i en søppelbøtte i Åsbråtstien på Holmlia. Brannvesenet fikk slukket, og politiet kunne loggføre at det bare ble mindre skader i veggen bøtta hang på.

To innbrudd kan ha en sammenheng

OPPSAL: To timer inn i torsdagsnatten oppdaget en beboer i Trasoppterrassen at det var uvedkommende i boligen. Vedkommende forsvant ut en verandadør. Søk med hund ble resultatløst.

Bare en time senere ble det meldt om tilsvarende forhold i Solbergliveien på Oppsal. Også her ble søk negativt.

Politiet anser mulighet for en sammenheng. De er svært interessert i eventuelle vitneobservasjoner.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre