RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grammy-vinner Korn til Youngstorget

Du tror det kanskje ikke, men det er faktisk sant. Dobbel Grammy-vinner Korn skal spille på Youngstorget i juni.

YOUNGSTORGET: – Endelig har vi klart å få Korn tilbake til Oslo! Dette er det mange som har ventet lenge på. Korn er av mange regnet som det originale nu-metal bandet som alle andre har latt seg inspirere av. Det er klart for kjempefest på Youngstorget og vi satser på at det blir et slags heavy metalens 17. mai, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Har solgt 40 millioner album

Og det er 16. juni det skjer. Korn opptrer på Youngstorget i Oslo, og det er duket for en folkefest for bandets mange tilhengere midt i Oslo sentrum.

Bandet har siden 1994 solgt over 40 millioner album og er dermed en av de mestselgende metal-gruppene de siste 15 årene.

Korn ble dannet i California tilbake i 1993. Året etter ga de ut debutalbumet «Korn». Med sin egenartede blanding av punk og heavy metal, i tillegg til hip hop og funk, ble albumet en kjempesuksess, og blir av mange regnet som grunnsteinen i sjangeren nu metal.

– Youngstroget er en ypperlig konsertarena

Siden den gang har Korn gitt ut fire album, turnert jevnlig rundt hele verden og mottatt hele to Grammy-priser. Bandet jobber for tiden med et nytt album som er ventet ute i 2012. Korns siste album «Korn III: Remember Who You Are» gikk helt til andreplass på Billboard topp 200-listen.

16. juni blir første gang det arrangeres en ren heavy metal-konsert på Youngstorget. Helt strålende, mener Osmundsvaag.

– Youngstorget har flere ganger vist seg som en ypperlig konsertarena, og vi er sikre på at Korn, med låter som «Freak On A Leash» og «Falling Away From Me» kommer til å kle plassen perfekt, sier Osmundsvaag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere