Grand Prix på etterskudd...

Spiller refuserte Grand prix-låter på London pub mandag kveld. FOTO: PROMO

Spiller refuserte Grand prix-låter på London pub mandag kveld. FOTO: PROMO

Dusty Cowshit venter helt til mandag kveld med å arrangere nachspiel etter Grand Prix. På menyen står refuserte bidrag.

OSLO: Tilbake i 2007 deltok nemlig gruppa i den norske MGP-finalen med låta «Chicken Rodeo», men har siden den gang ikke sluppet inn i MGP-varmen, til tross for gjentatte forsøk.

Har vært med

– En litt bitter gjeng?

– Nei, vi er da ikke det. Eller jo kanskje litt når jeg tenker meg om. I følge oss selv ville samtlige av våre innsendte og refuserte bidrag ha vunnet hele pakka om Norge bare hadde vært kloke nok til å ta oss med på moroa, påstår Morten Heiberg, aka Morten Kane overfor Østkantavisa. Han er låtskriver og tekstforfatter i gruppa som etter eget utsagn befinner seg et sted langt ute i den glamorøse cowboymusikksjangeren ispedd noen sløve sleivspark hit og dit.

– Dere regner med godt oppmøte to dager etter at finalen er avsluttet?

– Ja det skal være visst! Såpass må det være. Man kan jo ikke la festen dø ut allerede dagen etter et slikt storslått arrangement, mener Kane.

Gruppa har til informasjon sendt inn sine bidrag både til Bosnia og Maltas landsfinaler, men heller ikke der har juryen slått til.

– Det blir mange refuserte smakebiter å høre mandag kveld, lover låtskriveren.

Svangre med skive

Gruppa går med en langspiller i magen, og mens de venter på nedkomsten i august serverer de følgende smakebiter.

– «Hepp Parade» er en skikkelig kramgod låt, av, med og for livets glade gutter. Og som teksten belyser, kan en vakker fasade og en selvsikker fremtoning være nok til å forføre selv den tøffeste macho cowboy. «Hillbilly Hell» derimot er en støvete og barsk cowboy-polka med et - i ærlighetens navn - genuint

irriterende refreng, forklarer Morten Kane.

Stedet er London Pub, CJ Hambros plass 5 førstkommende mandag. Dusty Cowshit ønsker velkommen fra klokka 20, og står på scenen til klokka 21.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: kultur,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag