*Nettavisen* Nyheter.

Grandiosa-slager til cupfinalen

Proppfulle av selvtillit spilte Røa- jentene inn årets cupfinalesang denne mandagen. De maner til "Respekt for Dynamite".

Grünerløkka: Musikkloftet på Grünerløkka var fylt med latter og fjas da en håndfull Røa-jenter dro i gang sangstemmene med like stor selvtillit som på fotballbanen. Vel, nesten i hvert fall.
Det er veldig moro, men ganske rart å høre seg selv. Sist ble vi veldig fornøyde i studio, men syns resultatet var så som så, sier Marit Fiane Christensen og småler litt.
Denne låten er mye kulere da! Kult at det veksler mellom den mørke mannsstemmen og det lyse koret, legger Karin Bredland til.

"Grandiosa-sangen"

Årets landeplage, "Grandiosa-sangen", har jentene nynnet på i hele år. Bare at reklamesangen for Pizza Grandiosa er erstattet med nye ord.
Under treningsleiren på La Manga hadde hvert rom ansvar for underholdning den ene kvelden. Seks av jentene diktet om "Grandiosa-sangen" til en ordentlig Røa-slager. Så vi har gått og sunget på den hele sesongen vi, forteller Bredland. Hun legger til at den originale Røa-teksten var noe grovere.
Førsteutkastet var en del frekkere, så vi har diktet om litt her og der slik at den kunne passe til cupfinalen, ler Bredland.

Røa-samba

Jentene synger om "Røa-samba" og "ekte gull", men hadde likevel hentet inn noen forsterkninger foran CD-innspillingen denne mandagen. Espen Hanæs stilte opp med tyngde på versene, mens Ingrid Hammersmark og Ingrid Brekke fra gospelkoret Mosaic sørget for balanse i koringen.
Utrolig sporty av de å stille opp, det var ganske kort varsel også. De to jentene kom med litt via via, mens Espen er kjent i Røa-miljøet, sier Bredland. Røa har avtalt angående rettigheter og har fått lov å benytte den populære reklamesangen, men det vil ikke bli mulighet til å kjøpe "Respekt for Dynamite".
Vi har bestilt 600 eksemplarer som vi vil dele ut gratis. Dessuten kan sangen høres på hjemmesidene våre så fort den er ferdig, og selvfølgelig på cupfinalen, sier Bredland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.