*Nettavisen* Nyheter.

Granittrock i kveld

GranittRock går av stabelen for første gang i kveld, og blir dermed Groruddalens første rockefestival. Arrangørene krysser fingrene for godt vær og håper lokalbefolkningen stiller i .

Ammerud: Nå er stressnivået ganske høyt, ja, ler arrangør Rune Madsen et par dager før den store dagen.
Torsdag braker det løs med Groruddalens første rockefestival, og alle bandene er lokale.
De synes det er kjempekult. Det er liksom 'jøss, skal det skje her'. Det er jo her alle er fra, så det blir ekstra bra med et arrangement i 'hjembygda', sier Madsen.

Ambisjoner

Madsen har studert langtidsvarselet nøye, og er noe nervøs for at regnet kan ødelegge alt.
Vi kjører på som om det skal komme 10 000 stykker, selv om vi ikke tror det kommer så mange. Vi blir fornøyde hvis det kommer like mange som det var på Øyafestivalen første året, sier Madsen om festivalen som gikk fra noen få hundre oppmøte til flere titallstusen publikummere under årets arrangement.
Madsen er sikker på at hvis lokalbefolkingingen stiller, kan GranittRock ha skikkelig potensiale.
Årets festival blir arrangert i Ammerudhellinga ved Ammerud blokkene, men blir nok flyttet ut av boligområdet til neste år.
Da kan vi spille på litt høyere og litt lengre ut på kvelden enn det vi kan i år på grunn av beboerne rundt, sier Madsen, som samtidig tror beliggenheten kan ha postive utslag.
Det bor utrolig mange mennesker i blokkene rundt, og det kan jo tiltrekke mennesker. Det som også kan være interessant er at det bor mange mennesker med fremmedkulturell bakgrunn i området og det kan bli spennende, sier Madsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag