RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gratis brus og gatebil på Løkka

Det er faktisk helt sant!

GRÜNERLØKKA: Markedet varer fra i morgen fredag til søndag førstkommende. Nedenfor kan du se en kort presentasjon av programmet.

Birkelunden søndag 8. mai 13.00 og 15.00

I anledning av sitt 125 års jubileum inviterer Coca-Cola til konsert med The Lucky Bullets i paviljongen i Birkelunden søndag 8. mai kl. 13.00 og kl 15.00. Iskald Coca-Cola deles ut gratis hele dagen!

Markveien lørdag 7. mai 12.00 – 14.00

Leketøysbutikken Sprell i Markveien arrangerer tråbilløp for barn fra kl. 12.00 til kl. 14.00. ”Sprell” håper dette blir en tradisjon etter hvert og i år har butikken en liten bane i nedre del av Markveien: fra Ramona sko og ned til Korsgata. Sprell stiller med tråbiler og løpesykler, men det er lov å bruke egen bil. Det blir boller og saft til deltakerne og etter billøpet blir en heldig vinner av en av bilene trukket ut.

Von Schmitz orkester

Birkelunden lørdag 7. mai kl. 15.00 – 17.00

Trioen tolker musikk som spenner fra Nina Simone til åttitallspop med bl.a. Police, Stevie Wonder og mr. Mr., spilt på en akustisk, leken og groovy måte. Alt fremført på Liselotte K Schmitz" underfundige og uttrykksfulle vis i en blanding av jazz/funk/blues. Hun akkompagneres av Erik Rocette på gitar og Jan Ekornrud på bass.

Angie Ford og Chriss Angvik

Birkelunden lørdag 7. mai kl. 12.30 – 14.30

Angie og Chriss er en duo som spiller popmusikk i en nedstrippet format. De spiller både coverlåter og selvskrevne låter og kommer til å skape et underholdende show og gi en stemningsfull start på sommeren.

Zumba-show presentert av SATS

Birkelunden lørdag 7. mai kl. 12.00 og 13.30

Thomas Tivoli i Sofienbergparken

Sofienbergparken fredag 6. – søndag 8. mai

Olaf Ryes plass søndag 8. mai kl.14.00

Kunstaksjon på Olaf Ryes Plass

Markedet i Markveien kl. 12.30


Eli Hellan med Erik Rocette på gitar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere