RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Caroline Roka
Caroline Roka

Gratis eksperthjelp til leietakere på Løkka

Butikkeiere på Grünerløkka får på tirsdag eksperthjelp av advokat Vigdis Magistad. Hun skal informere dem om hva de kan gjøre med vanskelige leieforhold.

LØKKA: Dette er en flott mulighet for næringsdrivende på Grünerløkka til å lære mer om hvordan man best løser konflikter og fremforhandler kontrakter innen leietakning, sier Caroline Roka, styremedlem i UNIK.
Advokat Vigdis Magistad er ifølge Roka en av landets fremste eksperter på leie, og ga ut boka "Leie av Lokaler" i januar.
Roka mener flere butikkeiere havner i knipe siden de vet for lite om hva mulighetene deres er.
Enkelte næringsdrivende kvier seg for å gå videre til retten med saken sin, fordi de ikke kjenner sine egne rettigheter tilstrekkelig, sier Roka.
UNIK vil med dette møtet nå fram til butikkeiere som ikke har et nettverk av advokater rundt seg, slik gårdeiere ofte har. Roka beskriver gårdeiere som ganske hensynsløse, med null interesse i et mangfoldig Grünerløkka.
Det er noen gårdeiere som har råd til å la lokaler stå tomme og forfalle, i påvente av at de får en leietager som kan betale nok.
Hun innrømmer til Østkantavisa at utviklingen tyder på betydelig motgang, men det er fortsatt en seier i ny og ne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere