RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gratis filmfremvisning på Løkka


Meryl Streep som Donna og Pierce Brosnan som Sam Carmichael
Meryl Streep som Donna og Pierce Brosnan som Sam Carmichael
Hele uken inviterer Deichmanske på Grünerløkka til gratis filmfremvisning.

Så om du er interessert i å se gratis filmer, er det bare å møte opp på Deichmanske bibliotek klokken 12.00 hver dag denne uka.

Her er filmprogrammet:

Mandag: SHREK 2

"Lykkelige i alle sine dager" synes å være langt langt borte når turen for å hilse på svigerforeldrene ender opp i en virvelvind av opplevelser for Shrek og Fiona. Med hjelp av sin trofaste venn Eselet, gir Shrek seg i kast med en trylledrikkbryggende God Fe, en flott utseende Drømmeprins og den berømte trolldreperen, Pus med Støvler - en villkatt med blikk av stål som innerst inne er snill som et lam.

1t 29m, Aldersgrense : 7 år

Tirsdag: MAMMA MIA!

Sophie er 20, bosatt med sin eks-hippie-mor, Donna, på en gresk øy. Nå skal Sophie gifte seg, og vil gjerne invitere sin far, som hun ikke aner hvem er. Gjennom smuglesing av morens dagbok fra 21 år tilbake, viser det seg at faren kan være èn av tre menn. Og Sophie inviterer like godt alle tre...

1t 44m, Aldersgrense : Tillatt for alle

Onsdag: BIE FILMEN

Da Barry tilfeldigvis møter en livsglad blomsterhandler fra Manhattan som heter Vanessa, bryter han en av bienes grunnleggende samfunnsregler - han snakker til henne. Snart utvikler det seg et vennskap, og Barry får et krasjkurs i menneskenes liv. Når han oppdager at hvem som helst kan kjøpe honning rett fra hyllene i butikken, blir han sjokkert over at folk stjeler bienes eget produkt for å tjene penger på det og bestemmer seg for å saksøke hele menneskeheten.

1t 27m, Aldersgrense : Tillatt for alle

Torsdag: FINDING NEVERLAND

Barrie er en kreativ forfatter som daglig går med avisen sin til parken etter frokost for å finne inspirasjon til å skrive. Akkurat denne dagen treffer han en mor med fire gutter, som har mistet faren sin. Leken som han er, blir han straks venner med disse barna. I hans kreative verden blir denne lille familien etter hvert hans inspirasjon til å skrive historien om Peter Pan og ...

1t 37m, Aldersgrense : 7 år

Fredag: ANTZ

Livet er ingen dans på roser for Z, en liten arbeidermaur med veldig store drømmer, hvor sjansene for å få den vakre prinsesse Bala bokstavlig talt er en av en milliard. Men når Z overtaler sin kamerat, soldatmauren til å bytte plass med han, blir det enkle livet hans snudd på hodet. Fra sine kamper i termittkrigen til hans søken etter "Insektopia", ender Zs eventyr i en uungåelig konfrontasjon med den brutale General Mandible som har planer om å likvidere hele kolonien. Og Z, som en gang var den mest ubetydelige av arbeiderne, kan vise seg å bli den største helten av dem alle!

1t 27m, Aldersgrense : 7 år

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere