*Nettavisen* Nyheter.

Gratis konsert for unga

Spiller på Cosmopolite førstkommende søndag.

Er du under 18 og ergrer deg grønn over aldersgrensene på konserter, bør søndagens program med dette være spikra.

TORSHOV: – Det er altfor få kvalitetskonserter for ungdom under 18 år. Vi bestemte oss for at dette måtte vi gjøre noe med, sier Fredrik Heggelihaugen i Barne- og ungdomsrådet i Bydel Sagene.

Søndag arrangerer de derfor gratiskonserten Free My Music på Cosmopolite, sammen med Sagene Internasjonale Flerkulturelle Frivillighetssentral (SAIFF). På scenen står det plateaktuelle rockebandet Grand Island, Made In China og Japee & The Funk Minority.

– Jeg hadde faktisk ikke hørt om Grand Island før, men en kompis av meg som er fire år eldre hadde vært på konsert med dem og fortalte at de var knallbra. Først ble jeg lei meg for at jeg ikke hadde fått oppleve dem selv, men da jeg fant ut at en i kollektivet mitt var fetteren til bassisten, tok det ikke lang tid før jeg sendte dem en sms. De var veldig positive til å stille opp, sier Heggelihaugen.

Med lokaler som rommer 700 publikummere, håper han at det blir fullt trøkk også foran scenen denne søndagen. Dørene åpner klokka 18, så kjenn din besøkelsestid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.