Gratis konsert med Oslo Gospel Choir

Sammen med kjente musikere kommer Oslo Gospel Choir til Nordstrand kirke søndag.

Sammen med kjente musikere kommer Oslo Gospel Choir til Nordstrand kirke søndag. Foto: FOTO: Privat

Søndag kveld kommer Oslo Gospel Choir til Nordstrand kirke for å framføre en helt spesiell konsert. Helt gratis!

NORDSTRAND: For første gang skal Oslo Gospel Choir fremføre musikken fra sin nyeste plate, «Credo», i Oslo.

Med seg til Nordstrand kirke har de kjente musikere som saksofonist Frøydis Grorud, kjent fra NRK-programmet ”Beat for beat”, og pianist Torjus Vierli, som har samarbeidet med bl.a. Sigvart Dagsland, Sissel Kyrkjebø, Carola og Bertine Zetlitz.

NRK-opptak

Anledningen for besøket er at NRK skal gjøre opptak til ”Nordisk gudstjeneste” som skal sendes i alle de nordiske land søndag 19. september.

Oslo Gospel Choir ønsker seg lokale sangere i kirkebenken som kan synge med og skape en helt spesiell stemning søndag kveld. Unge og eldre sangere i Nordstrand menighet kunne derfor onsdag kveld ta imot Oslo Gospel Choirs populære dirigent og låtskriver, Tore Aas, for å lære noen av sangene.

Åpent for alle

Kapellan i Nordstrand menighet, Silje Kivle Andreassen, er liturg på kveldsmessen i Nordstrand kirke søndag kveld.

– Kveldsmessen er åpen for alle som ønsker å komme, sier Andreassen. Det er en stor glede og ære å få ta imot Tore Aas og Oslo Gospel Choir i kirken vår, og inspirerende at sangere fra menigheten får være med og delta litt ekstra. Dessuten er det hyggelig å kunne invitere til en slik spesiell opplevelse uten at det koster en krone å komme inn! Vi håper selvsagt på full kirke, legger kapellanen til.

«Åpen himmel»

Etter opptak av kveldsmessen fortsetter NRK og Oslo Gospel Choir med opptak til to «Åpen Himmel»-programmer som skal sendes senere denne høsten. Publikum er velkommen til å være med på dette.

Her lover Tore Aas at koret skal slå seg skikkelig løs med kjente sanger fra tidligere album, som «Oh, happy day» og «Your love».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.