RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gratis øl og vafler


Backstreet Girl er selvskrevne gjester når Elm Street feirer 20-årsjubileum. Torsdag står de på scenen i den legandariske rovkebaren med support: The Viper Cult.
Backstreet Girl er selvskrevne gjester når Elm Street feirer 20-årsjubileum. Torsdag står de på scenen i den legandariske rovkebaren med support: The Viper Cult. Foto: FOTO: RITA IREN OLSEN
Petter Baarli mimrer tilbake når legandariske Elm Street feirer 20 år.

SENTRUM: – Jeg husker godt releasefesten for «Party On Elm Street». Det var gratis øl og vafler, og stappfullt med folk. Mange var så blakke at de stakk av med hele kasser med øl utover kvelden. Vi shar hatt veldig mye gøy på Elm Street, mimrer gitarist Petter Baarli, gitarist i Backstreet Girls.

Fikk navn fra Backstreet-plate

Denne uka feirer den legendariske rock’n’roll-baren sitt 20-årsjubileum med Backstreet Girls som selvskrevne gjester. Det var nemlig deres rockealbum «Party On Elm Street» (1989) som ga navnet til baren i sin tid.

– Den het jo Rubber Records før. På den tida var det den gamle manageren vår som drev stedet. Etterhvert tok Petter Hafstad over. Da vi hadde relaseparty her, laga vi kjempestore plakater med logo og det hele. Hafstad overtok navnet Elm Street og logoen. Selvfølgelig begynte vi å vanke masse der, ler Baarli.

– Fett å spille på klubb

Torsdag entrer Backstreet Girls scena i anledning 20-årsjubileet. Bandet som har holdt det gående i over 25 år, har lovet å holdt et gående i minst 100 nye.

– Det blir fett å spille på klubb igjen. Og selvfølgelig må vi få med oss The Boys på fredagen, sier den energiske gitaristen.

Skjeggete 20-åringer

Han håper at Elm Street får mange flere jubileer å feire i åra framover.

– Det er jo nesten ikke sånne steder igjen lenger. Garage blir borte i desember og jammen tror jeg Olav Thon lurer på om han skal lage kjøpesenter der Elm Street er nå. Vi må ta vare på denne sjappa, hvis ikke blir det bare steder som Øya igjen med sjeggete 20-åringer som ikke liker sånne som oss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere