RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gratis salsakurs

Det er igjen klart for Åpen Uke hos danseskolen Latin Dance Fusion på Tøyen. En uke med gratis salsaundervisning.

TØYEN: Fra 16. januar braker det løs hos Terpsi Dansestudio på Den Norske Balletthøyskole.
Dette er et tilbud til alle som er interessert i å prøve salsa, men også for de som har danset før. Vi har lagt det opp slik at man kan komme innom en eller flere av dagene i løpet av uka, på det nivået som passer hver enkelt, forteller Bente Elvemo ved Latin Dance Fusion.
Uforpliktende
Grunnen til at vi startet med dette, var rett og slett fordi vi merket at terskelen for å melde seg på et helt kurs var høy hos folk. Dermed fikk vi lyst til å begynne med gratis undervisning for at interesserte skulle få mulighet til å prøve salsa før de eventuelt meldte seg på et helt kurs, forklarer Elvemo.
Det er ingen påmelding til Åpen Uke, det er bare å møte opp. Tidspunktene finnes på våre nettside, www.latindancefusion.com. Man trenger ingen forkunnskaper, og dansepartner er heller ikke nødvendig. Selve semesteret starter rett etter Åpen Uke, og hvis man velger å melde seg på et kurs før eller under Åpen Uke slipper man påmeldingsavgiften. Men gratiskursene er helt uforpliktende, forteller danseinstruktøren.
Smittsomt virus
For de som synes det er skummelt, er det fullt mulig å gjemme seg i mengden.
Arrangementet er veldig populært, det har vært en masse folk på kursene. Det har allerede meldt seg på mange på de ordinære kursene på tolv uker, men det er absolutt ikke for sent å melde seg på, opplyser Elvemo.
I fjor hadde danseskolen fra 250 til 300 elever fordelt på 12 ulike kurs. Antallet har økt for hvert år siden starten i 2002. Skolen er nå blitt en av landets største innen denne sjangeren.
Vi gir alltid en advarsel til interesserte: Latteren sitter løst, og salsaviruset er smittsomt! avslutter Elvemo.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere