RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gratis synstest på Grønland


SYNSTEST: På tide å finne ut av om styrken på brillene dine har endret seg? Nå kan du gjøre det helt gratis.
SYNSTEST: På tide å finne ut av om styrken på brillene dine har endret seg? Nå kan du gjøre det helt gratis.
Finn ut synsstyrken din på to minutter på Grønlands torg torsdag 14. juli.

GRØNLAND: Specsavers tilbyr en gratis elektronisk synssjekk utenfor butikken deres på Grønlands torg mellom klokken 12 og 16 torsdag 14. juli.

Del på Facebook

Midt i blinken for alle som har en fornemmelse av at synet kan ha endret seg, men ikke ønsker å bruke penger på en full synsundersøkelse med mindre det er nødvendig.

Vi er glade for å kunne tilby denne ekstraservicen helt uten kostnader for våre kunder, og håper at mange vil benytte seg av muligheten denne dagen. Synet er jo tross alt den viktigste sansen vi har, sier optiker Børre Sand hos Specsavers på Grønlands Torg.

– Dette gjør vi i forbindelse med vårt samarbeid med Vålerenga Fotball, og alle som deltar blir med i trekningen av flotte VIF-premier, herunder billetter til VIF-Liverpool-kampen på Ullevål 1. august, sier butikkansvarlig for Specsavers Optikks Oslo-butikker, Anders Hov.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere