RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gratulerer bydel Nordre Aker!

Publikums- og brukerundersøkelsen som Oslo kommune offentliggjorde i forrige uke viser at 90 % av oss som bor i denne bydelen trives i stor grad - noe som plasserer Nordre Aker på topp blant bydelene i Oslo. Bydelen har en beliggenhet som er med på å gi et godt grunnlag for å trives. Kort vei til det meste for de fleste, rikelig med friarealer, Akerselva og Marka som nære naboer, er med på å gjøre Nordre Aker til en spennende bydel med muligheter for naturoppleveleser året rundt.
Men det er en rekke oppgaver og tiltak som ikke gjør seg selv. I denne forbindelse er det god grunn til å gratulere vår bydelsadministrasjon og våre bydelspolitikere som i høy grad bidrar til at vi har det så bra i denne bydelen. Det gjelder også de mer enn 100 frivillige organisasjonene som finnes i bydel Nordre Aker. Det er neppe noen tvil om at tilbudene og aktivitetene som det frivillige fellesskapet står for er medvirkende til at trivselen er så høy.
Vi skal allikevel være klar over at det ikke er alle som trives, og at alt ikke er like bra. Det ble vi som var til stede på bydelsutvalgets møte 31. januar og hørte bydelsoverlegens virkelighetsrapport om sykehusenes utskrivningspraksis av eldre veldig klar over. Jeg er imidlertid sikker på at alle som arbeider for en god utvikling av denne bydelen vil finne inspirasjon i bydel Nordre Akers gode plasseringer i den nylig offentligjorte publikums- og brukerundersøkelsen.

Svein Eriksen
Leder Nordre Aker Høyre

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere