RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gratulerer, Røa!


Sarah Huffmann satte to mål mot Kolbotn. Her gratuleres hun av lagvenninnene under en tidligere kamp i år.
Sarah Huffmann satte to mål mot Kolbotn. Her gratuleres hun av lagvenninnene under en tidligere kamp i år.
Søndag ble dynamittjentene seriemestre igjen. Send inn dine gratulasjoner i kommentarfeltet under.

RØA: Det var kun teoretiske muligheter for at Røa ikke skulle vinne serien før søndagens kamp, men med 3-1-seieren hjemme mot Kolbotn var seriegullet spikret.

Lå under

Gjestene kom best i gang, og gikk til pause med ett måls ledelse etter at Kristin Blystad Bjerke utnyttet en glipp i Røa-forsvaret 32 minutter inn i omgangen.

I andre omgang kom derimot Røa-jentene sterkt tilbake. Sarah Huffmann satte reduseringsmålet 56 minutter inn i kampen, før 2-1-scoringen ved Marthe Braavold Johansen kom i det 79. minutt. Siste målet ble satt av Sarah Huffmann på overtid.

- Ekstra gøy

- Det var ekstra gøy å vinne serien etter å ha ligget under og kommet tilbake som vi gjorde i dag. Det var noen flotte pasninger jeg fikk på målene. Dette er kjempegøy, sa tomålscorer Sarah Huffmann til fotball.no.

Hyllet spillerne

Røa-trener Geir Nordby var svørt fornøyd etter gårsdagens seier.

- For oss som driver med kvinnefotballen, så er det dette som er lønna vår. Det viser at vi gjør ting riktig. Vi har en bra tropp og et godt miljø. Dette er jenter som vil noe, og da er det enkelt å jobbe med dem. Når vi klarer å vinne serien, etter å ha vunnet den i fjor også, så er det dobbelt så bra. Jeg er utrolig imponert, skrøt treneren til Norsk Fotballforbund.

Ullern Avis Akersposten gratulerer. Send inn dine gratulasjoner til jentene i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere