*Nettavisen* Nyheter.

Gratulerer, Vestre Aker!

Bydel Vestre Aker fikk storslått kongebesøk 17. mai. Allerede i gamle Røa bydelsutvag inviterte vi Kongeparet til bydelen, et initiativ undertegnede tok med bl.a. Aps Anne Fjermeros. Nå endelig ble det en realitet da Kongepartet hvert år alternerer mellom bydeler i Oslo og kommuner i Akershus, en tradisjon alle alminnelige borgere er meget glad for. 17. mai-besøket i Vestre Aker ble meget vellykket takket være et særdeles positivt Kongepar, dyktige arrangører i administrasjon og politisk apparat og et utrolig stort antall fremmøtte.
Vi politikere er meget stolte av bydelen og glad for å vise frem det BESTE vi har av kunst, være seg Bodil Nilson Sanders Vestre Aker strykeorkester, Hovseter-guttas rappegjeng etc etc. Vi har en vakker bydel, en bydel med stolte og aktive beboere. Imidlertid har vi også en bydel med behov, med mange oppgaver, med sosiale og menneskelige utfordringer, og er ikke bare et glansbilde. Det er derfor viktig å kunne bibringe våre kongelige gjester helheten i vårt lokalsamfunn.
Mer vellykket enn besøket ble, tror jeg knapt det kunne ha vært. Og regnet trakk seg bort nesten hele tiden, iallfall valgte vi å overse de få dråpene som kom. Måtte Kongeparet oppleve besøket som en viktig impuls i sitt daglige arbeid for oss og inspirasjon til neste års bydelsbesøk et annet sted i Oslo.

Terje bjøro
Venstres gruppeleder i Vestre Aker bydelsutvalg

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag