RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Først langt ut på våren blir denne strekningen åpnet for vanlig trafikk igjen. Foto: Vidar Bakken
Først langt ut på våren blir denne strekningen åpnet for vanlig trafikk igjen. Foto: Vidar Bakken

Graving frem til våren på Lilleaker

De som er lei av å stå i kø i Lilleakerveien og Ullernchausseen, må smøre seg med tålmodighet.

LILLEAKER: På sensommeren i fjor startet omfattende graving i Lilleakerveien fra Lilleaker stasjon og oppover. Endeløse køer og kjøring på fortau med busser og biler ble resultatet av gravingen. Nå reguleres trafikken med lys, som igjen for mange skaper irriterende køer i begge retninger.

Ligger dypt

Det er Vann- og avløpsetaten som har bestilt arbeidet. Hovedvannledningen på strekningen opp til Vækerøveien skal skiftes. På grunn av at denne ligger så dypt blir det også brede grøfter og trang veibane, opplyser avdelingsingeniør Bjørn Ackenhausen i Samferdselsetaten.

Ferdig sent på våren

Snø og kulde har forsinket arbeidet ytterligere.

I tillegg til det utfordrende arbeidet i trafikken, har værforholdene ikke gjort det mer ideelt. Opprinnelig skulle arbeidet være ferdig den 1. april, men det blir neppe ferdig før senere på våren. Entreprenøren har hatt vanskelige forhold å jobbe under. En stund ble det så trangt i veibanen at bussene nektet å kjøre der. Vi forstår at mange trafikanter er irritert på de forholdene som er oppstått på denne strekningen, sier Ackenhausen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere