RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Gravvelter tilstår

Den 27 år gamle mannen som ble pågrepet natt til mandag for blant annet hærverk på Nordstrand kirke, har nå tilstått forholdene.

NORDSTRAND: Stasjonssjef ved Manglerud politistasjon, Gro Smedsrud, er lettet over at saken nærmer seg en oppklaring.

LES OGSÅ: Kirkebrannmistenkt er gammel kjenning

- Vi har fremstilt mannen i dag og vi fikk fire uker varetekt, sier Smedsrud og forteller at underveis i avhør har 27-åringen innrømmet mer og mer av forholdene han har vært mistenkt for.

- Det som gjensto kom på plass i retten i dag. Nå har han innrømmet hærverk på biler, han har innrømmet å ha veltet gravstøtter og ha skrevet på kirkebygget samt å ha tent på kirkegårdskontoret, opplyser stasjonssjefen. I tillegg ble mannen pågrepet med narkotika og kniv. Dette er også forhold han står inne for.

- Det han ikke innrømmer foreløpig er voldsepisoden med vekterne samt en annen voldsepisode han er mistenkt for på Nordstrand, forteller Smedsrud. Stasjonssjefen er stolt over innsatsen til sine betjenter.

- Vi er veldig fornøyd med å ha lykkes såpass raskt. Dette er naturlig nok en sak som har oppskaket nærmiljøet og ikke minst kirken og menigheten, sier stasjonssjefen som er overbevist om mannen til syvende og sist vil få en hard dom. 27-åringen som bor på Lambertseter har nylig sonet en dom for en skyteepisode på Ekeberg i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere