RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grease lightening i lynfart

På utrolige åtte dager har elever fra Bjørnholt ungdomsskole laget en times forestilling ut fra musikalen Grease

Bjørnholt: Med kyndig veiledning fra fire profesjonelle instruktører har replikker blitt pugget og dansetrinn øvet inn i rasende fart. Siden tirsdag 29. mai har den vanlige timeplanen blitt byttet ut med sang og dans for elevene på 10. trinn. Bakgrunnen for prosjektet var Musikk i Skolen og Den kulturelle skolesekken Oslos samarbeid om et "Musical Crash Course", der Bjørnholt skole var en av ti skoler som ble plukket ut til å delta.

Det har vært kjempegøy og ikke minst utrolig lærerikt å få jobbe sammen med profesjonelle. Man lærer hvordan det foregår "på ordentlig", sier Camilla A. Rødsrud som spiller Sandy i stykket. Stina Andersen alias "Rizzo" nikker samtykkende mens hun småtripper ved siden av noen minutter før det braker løs på scenen. Jeg har ikke vært noe nervøs i det hele tatt i dag, men nå merker jeg at nervene kommer, sier hun. I alt har syv ulike grupper jobbet kontinuerlig med forberedelser til forestilllingen: arrangørgruppen, dansegruppen, ensemblegruppen, bandet, sminkegruppen og kulissgruppen. Torsdag var resultatet klart og scenen deres.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere