*Nettavisen* Nyheter.

Grease på Symra

Ekeberg skoles musikkorps kan mer enn å spille tradisjonell korpsmusikk i 17. maitog. I mars fremfører de musikalen "Grease" på Symra.

EKEBERG: Vi ønsker å gjøre noe annet enn det vi til vanlig holder på med, og dette gleder vi oss virkelig til å fremføre, forteller leder Eivind Moen.
Helt siden før jul har hovedkorps og drilltropp øvd på det spesialskrevne arrangementet som er godt tilpasset de unge utøverne.

Alle med

Vi skal utnytte hele korpset. Særlig "drillen" er en sentral aktør. De skal danse på mange av låtene. I tillegg har vi vi også leid inn to lokale sangere som skal hjelpe oss med fremføringen, sier Moen.

Musikalen skal settes opp torsdag 3o. mars, og det blir hele tre forestillinger den dagen. Først en for Ekeberg skole på formiddagen, deretter en for elevene ved Brannfjell skole, og om kvelden er det foreldre og andre sin tur til å bivåne resulatet.

Først 17. mai

Ekeberg skoles musikkorps har 60 medlemmer, og når Moen sier at hele korpset skal være med i "Grease" er det ikke helt sant.
Juniorkorpset vårt (20 medlemmer) skal ikke være med. De forbereder seg imidlertid til en like stor oppgave, nemlig Oslomesterskapet halvannen uke tidligere, forteller han.
Men 17. mai er alle samlet på et sted. Ekeberg skole fyller 50 år i 2006, og skal gå aller først i det store toget opp Karl Johans gate nasjonaldagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.