RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grefsen-trafikken på dagsorden


Her ved Grefsen skole
Her ved Grefsen skole Foto: Arkivfoto
Blant annet sto både Bråtenalleen og Krikegårdsbakken på bydelsutvalgets sakskart forrige torsdag: Noe må gjøres!

GREFSEN: Det er enighet blant bydelspolitikerne om at Samferdselsetaten må gjøre noe med trafikksituasjonen i Bråtenalleen; eventuelt utbedringer og/eller kanskje parkeringsrestriksjoner?

Men også i Kirkegårsdsbakken er politikerne enighet om at det bør gjøres noe. Og trafikkvedtakene fra bydelsutvalgsmøtet (BU) er også helt i tråd med innspill fra Grefsen barneskoles FAU (Foreldrenes arbeidsutvalg).

Helhetlig - med undergang

– Det er viktig å vurdere de forskjellige trafikkproblemstillingene i både Grefsen Barneskoles og snart Grefsen Ungdomsskoles inntaksområde, helhetlig, og ikke stykkevis. I tillegg til ønske om utbedring av flaskehalsen Bråtenalléen opp til Kapellveien, og Kirkegårdsbakken - som ofte har trafikkkaos i forbindelse med henting og levering, så har vi i brev til Plan- og bygningsetaten understreket viktigheten av at den planlagte undergangen fra Gunnar Schjelderups vei kommer på plass snarest, sier Grefsen FAU-leder Erik Skei.

Skoleveiplan

– FAU har også fått tilsagn fra Samferdselsetaten om at det skal utarbeides en skoleveiplan for Grefsen skole. En slik helhetlig gjennomgang burde være standard ved større skoleutbygginger.

Onsdag (10.03.) står forøvrig reguleringsplanen for Grefsen skole på byutviklingskomitéens sakskart - og hvordan nettopp overgangen fra Grefsen skole - over Kapellveien – og til baneområdet skal foregå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere