RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grefsen vgs. blir ungdomsskole?


Bystyrets kultur- og utdanningskomité sier ja til at Grefsen vgs. bør utredes som mulig ny ungdomsskole i Nordre Aker, her nesterleder i komitéen, Kjell Veivåg (V).
Bystyrets kultur- og utdanningskomité sier ja til at Grefsen vgs. bør utredes som mulig ny ungdomsskole i Nordre Aker, her nesterleder i komitéen, Kjell Veivåg (V).
Onsdag 13.02 behandlet bystyrets kultur- og utdanningskomitéen skolebehovsplanen, og det ble flertall for å vurdere Grefsen vgs. som ny ungdomsskole.

GREFSEN: Det ble flertall for alle Venstres «Nordre Aker»-merknader til skolebehovsplanen. Det innebærer at komitéen blant annet sier ja til at Grefsen Videregående skole (vgs.) vurderes som mulig ungdomsskolealternativ, sier nestleder i bystyrets kultur- og utdanningskomité Kjell Veivåg (V).

Grefsen vgs.-elever skal etterhvert flyttes til den nye planlagte vgs-skolen i Nydalen.

Vurderer Berg Gård

I tillegg foreslår Venstre at også Berg Gård vurderes som mulig ungdomsskolealternativ.

Primært ønsker Venstre som nevnt at nåværende Grefsen vgs. kan vurderes som ny ungdomsskole. Men vi har fått innpill fra lokalmiljøet om at Berg Gård også bør vurderes, sier Veivåg.

Vi er klar over at gården planlegges også for andre ulike prosjekter, som bl.a. Omsorg+, men mener skoleforslaget likevel bør utredes, sier Veivåg.

Frp og Høyre stemte i mot forslagene.

Skolebehovsplanen rullerer hvert år, og skal mest sannsynlig behandles for endelig vedtak i bystyrets neste møte, onsdag 27. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere