Grei-jenter gikk til topps i Elverum cup

I helgen deltok mange Grei-lag i Elverum cup. Jenter 92 gikk helt til topps.

Elverum: Grei Jenter 92 deltok for 4. gang på rad i Elverumcup. Plasseringene har vært bedre og bedere år for år, og i 2005 kom vi helt til semifinalen. Skulle vi fortsette stigningen var det kun finale og gull som kunne være målsetning, og på spillermøtet vi hadde før sesongstart satte vi som mål å vinne Elverum-cup.
Og det gjorde vi. Innledende gruppespill vant vi, og hele spillerstallen på 19 var med å sikre seier på seier. Det skulle vise seg at det samme Lillehammerlaget som vi møtte i gruppespillet også ble vår finalemotstander. Finalen gikk søndag kl 15.00 og temperaturen var rundt 30 grader. Jentene våre gjorde en kjempeinnsats, og maken til kollektiv seier med en enorm laginnsats står det respekt av. "Hue" i bøtte var nødvendig for samtlige spillere i varmen. Til pause var det 1-0, og stillingen holdt seg kampen ut. Stor pokal og tilhørende Grei-rop fra jentene ble de siste kreftene benyttet til.
Som lagleder ønsker jeg å gi ekstra ros til vårt trenerpar Morten Nykaas og Einar Skancke. De instruerer, motiverer og bidrar sterkt til en herlig blandig av spillernes individuelle ferdigheter godt kombinert med fantastiske kolletive løsninger i laget. Det var ingen som savnet fotball-VM akkurat da...
Etter kamp var det premiutdeling, og når speaker på stadion ropte opp alle våre spillere og ba publikum om å gi en stor applaus til dette fantastiske Greilaget som alltid smiler og ler, ble nok både foreldre og spillere litt rørt og veldig stolte. Det var veldig gledelig å se mange foreldre med på denne turen, og også vi smiler og ler sammen akkurat som spillerne våre.
Henning Grorud
Lagleder Grei-jenter 92


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.