RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grei lekte seg til seier


Godt tempo: Grei spilte en bra kamp mot Sveiva 2 på lørdag og vant til slutt 7-3 i Stovnerhallen. Grei har et ungt og spennende lag som blir ledet av nyervervelsen fra Tunet, Espen Hoff. Her er Greis talentfulle spiller Hege Øiseth farlig frampå i helgens lokalderby i 1. divisjon.
Godt tempo: Grei spilte en bra kamp mot Sveiva 2 på lørdag og vant til slutt 7-3 i Stovnerhallen. Grei har et ungt og spennende lag som blir ledet av nyervervelsen fra Tunet, Espen Hoff. Her er Greis talentfulle spiller Hege Øiseth farlig frampå i helgens lokalderby i 1. divisjon.
1. divisjons heteste opprykkskandidat var overlegne i sesongåpningen mot Sveiva 2.

STOVNER: Laget som i fjor var ett poeng fra å rykke ned til 2. divisjon stilte til dropp i Stovnerhallen med premierenerver.
Oppkjøringen var over og nå handlet det plutselig om poeng.
Vi startet nervøst. I tillegg til at det var sesongåpning var det også lokaloppgjør, sier lagets trener Espen Hoff til Lokalavisen Groruddalen.
Men det skulle ikke ta lang tid før det løsnet for Grei.

Tidlig avgjørelse

Etter ni minutter åpnet Katharina Hauge scoringskontoen for Grei. Og derfra og ut var det gjestene som styrte showet på Stovner.
Minuttet etter økte Hege Øiseth, før Silje Enersen satte inn 3-0 fem minutter før pause.
Kampen var på mange måter avgjort etter bare 20 minutter, og Sveiva truet aldri Grei i de to siste periodene.
Lagets trener, Espen Hoff, var fornøyd med full pott, men han mener bestemt at laget har mer å gå på.
Vi viste til tider gode tendenser, men vi kan bli bedre i alle faser. Tett forsvarsspill og raskere kontringer er nøkkelen til suksess. Jentene må også bli mer effektive. Mot Sveiva kunne vi sikkert scoret 5-6 mål til.
Grei har et ungt lag i år, men dette har ikke lagt en demper på ambisjonene. I tillegg til å være en klubb full av lokale talenter har de vært så heldige og fått stjernespilleren Helena Lindberg.

Klubb i utvikling

Espen Hoff, som har vært topptrener i fire sesonger, kom til Grei fra Tunet før sesongen. Han forteller om entusiasmen og gløden som preger klubben.
Målsettningen vår er at hver enkelt spiller skal utvikle seg, men vi skal også utvikle oss som lag. Hvis det holder til opprykk er vi fornøyde, forteller han.
- Hvorfor valgte du å trene Grei, Espen?
Klubben har valgt å satse på lokale jenter, og det var helt avgjørende for min del. Jentene har alltid vært nedprioriterte, og jeg ser på dette som en stor utfordring. Miljøet i Grei er også veldig bra. I tillegg har vi et spennende samarbeid med bydel Grorud. Støtten er enorm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere