*Nettavisen* Nyheter.

Grei vant enkelt mot bunnlag

Grei vant 6-0 mot Sagene på hjemmebane i Appaløkkahallen. Foto: Foto: Knut Øydna

Innebandyjentene i Grei gikk ut i høyt tempo fra start og motstander Sagene klarte ikke å holde følge.

Klikk på bildet for å forstørre.

Keeperen til Sagene hadde en god kveld i mål og reddet mange store Grei-sjanser. Foto: Foto:Knut Øydna

APPALLØKKAHALLEN: – Vi går alltid ut i høyt tempo, det er vår spillefilosofi. Vi har veldig mye ballgjennvinning og spiller med stor aggressitivitet når vi ikke har ballen, og mye bevegelighet og flytter føttene raskt når vi har ballen, sier Grei-trener David Garcia.

Grei-dominans

Grei tok ledelsen tidlig og ledet 3-0 etter første periode. Grei dominerte stort i denne perioden og Sagene hadde kun ett skudd på Grei-keeperen.

LES OGSÅ:Bjerknes stortrives i Tunet

Andre periode fortsatte i samme stil som første periode med et Grei-lag som sto høyt oppe på banen og presset for å få uttelling. Grei puttet to mål i andre periode og kampen var i realiteten avgjort før siste periode.

Stillingen ble til slutt 6-0 i, etter en sisteperiode med betydelig lavere tempo og slitne spillere.

SE TABELL HER:

– Det er vanskelig å møte et lag som står så mye i forsvar, de har en ganske god forsvarsmur og en veldig god keeper. For min egen del så handlet det først og fremst om å motivere jentene til å spille best mulig, uansett hvilken motstander som står på motsatt banehalvdel.

Spillerrotasjon

Sagene ligger sist på tabellen i eliteserien og stilte kun med 10 spillere, mens Grei hadde tilgjengelig 17 spillere som de kunne rotere på i løpet av kampen.

– Det er klart at det er mye mer energi i 17 utespillere kontra 10 utespillere, det er klart at det kan ha en innvirkning på kampen. Det funket veldig bra å rotere mye på laget i dag, vi hadde hele tiden "freshe" ben utpå der, sier Garcia.

Rikke Enerly Selstad hadde en god kamp og ble kåret til banens beste spiller.

– Vi har et bra samspill i laget og finner hverandre godt med pasningene. Når vi i tillegg klarer å få uttelling på skuddene våre så vinner vi ganske greit, sier Enerly Selstad.

Grei møter Bygdøy/Monolitten på bortebane i neste kamp. Kampen spilles tirsdag 14 januar i Skøyenhallen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.