RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GREIde seg bra

Grei stilte med to lag i helgens Unihoc Cup. Begge lagene kom seg til kvartfinalen, men der endte det også.

Bjølsen: Innebandyspillere i forskjellige aldre og divisjoner stilte opp og fikk kampøvelse til sesongstart da Sagene Innebandyklubb holdt turnering i helgen.

Greit for Grei

Grei stilte med lagene Grei Junior og Grei Drei.
Begge lagene var blant åtte av til sammen 18 lag som kom seg videre til sluttspillet. Med to seire og ett tap hver, viste de at de var i turneringens toppklasse. At Grei Drei plutselig trakk seg fra turneringen, var et mysterium for mange da de hadde vist gode resultater, og ville hatt gode muligheter for å komme videre.

Unge og håpefulle

De unge Grei-spillerne mellom 15 og 18 år, var imidlertid friske og raske på søndagsmorgenen, og startet sterkt ut mot IK Akerselva, som viste seg å bli turneringens vinnerlag.
Grei Junior var klar over motstanderens offensive styrke, og hadde derfor valgt å bruke en defensiv taktikk. Grei Junior gjorde dette med suksess, og gikk fra første periode med kun ett mål i minus. De neste to periodene gikk ikke like smertefritt hva baklengsmål angikk, og turneringens yngste lag måtte innse at slaget var tapt etter 12-0 tap mot stjernelaget.

Mye å lære

Rafael Garcia, oppmann for Grei Junior, var strålende fornøyd, tross tapet.
Det eneste han ikke var fornøyd med var at laget møtte IK Akerselva allerede i kvartfinalen, da han mente at de kunne ha klart å komme litt lenger i turneringa med en annen kvartfinale-motstander. Garcia var likevel godt fornøyd med helgas resultater. I følge treneren gikk det overraskende bra.
Ikke en gang 12-0 tapet mot IK Akerselva så ut til å irritere oppmannen, som fornøyd sa at Akerselva ble for sterke og rutinerte for de unge guttene. Han så på turneringen som en god måte å gjøre seg klar for sesongen.
Vi må bli tøffere og sterkere i forsvar!
I og med at resultatet var mye bedre enn forventet, ser Garcia nå positivt på sesongen laget har foran seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere