*Nettavisen* Nyheter.

Grei/Målløs justerte seg til seier mot Sveiva

Grei/Målløs foretok noen justeringer før lørdagens bortekamp mot Sveiva, noe som ga maksimal uttelling.

ROMMEN: Grei/Målløs kom til Rommenhallen som tabelljumbo og med bare én seier på de 18 første forsøkene i mennenes eliteserie i innebandy.

Etter 60 minutter var tilværelsen en helt annen for gjestene, de hadde vunnet med formidable 11-8 over erkefienden Sveiva. Og ettersom Sagene gikk på et braknederlag for Tunet med 5-16 hadde laget også tatt steget bort fra direkte nedrykksplass, med to kamper igjen å spille av årets sesong.

Snuoperasjon

Selve årsaken til Grei/Målløs sin snuoperasjon er nærliggende å anta skyldes de justeringene laget gjorde i forkant av selve kampen.

Inn kom profilerte Urban Nilsson som hovedtrener, Jan «Biaf» Kristiansen var hyret inn som mental trener, samtidig som den tidligere spillende treneren Niklas Brajic gikk inn i troppen som spiller – noe som resulterte i tre Brajic-mål og et rimelig vellykket trenerbytte kan man si.

– Dette var selvfølgelig en deilig triumf, men først og fremst så fikk vi med oss to svært tiltrengte poeng i kampen om å unngå nedrykk, forteller Niklas Brajic til Lokalavisen Groruddalen.

– Med denne seieren klatret vi én plass opp på tabellen og ligger nå bare to poeng bak Nor92 som innehar den siste sluttspillsplassen - og selvfølgelig går vi for sluttspill, det har vært et mål under hele sesongen, avslutter en strålende fornøyd Niklas Brajic, som også ble kåret til sitt lags beste spiller mot Sveiva.

Personlige feil

I den andre leiren var tonen en litt annen da Sveiva-kaptein Andreas Sletten kom med følgende forklaring på miséren mot naboen.

– Dette var naturligvis ikke bra nok mot et lag som riktignok har mange gode enkeltspillere. I tillegg så var det altfor mange gjennomgående personlige feil som virkelig irriterer meg, forklarer en noe duknakket kaptein.

– Undervurderte dem ikke

Sletten bedyrer at hans mannskap ikke gikk i fella ved å undervurdere motstanderen, men at laget rett og slett spilte under pari foran begge målene.

– Det verste med dette resultatet er at vi kanskje ikke makter å bli blant de fire beste, noe som er kjedelig med tanke på at vi mister en eventuell hjemmebanefordel i sluttspillet, og vi spilte vel ikke på oss noe nevneverdig mer med selvtillit etter tapet heller. Vel, vi møter gulljagende Sarpsborg borte i neste kamp og da får vi bare håpe at vi har fullt mannskap og fått en god treningsuke i beina, avslutter Andreas Sletten til Lokalavisen Groruddalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag