Grei/Målløs møter Sagene i nedrykksdrama

Grei/Målløs må ha poeng i lørdagens bortekamp mot Sagene for å ikke rykke ned fra eliteserien.

Ammerud: – Det skal ikke skje. Vi må få tilbake den innstillingen som vi viste i forrige kamp mot Sveiva - alle må trå til og jobbe hardt. I tillegg må vi yte maksimalt den kommende treningsuken, forklarer en duknakket David Svensson til Lokalavisen Groruddalen.

Kaptein Svensson var heller ikke spesielt imponert over egen innsats mot Greåker;

– Jeg er misfornøyd med hva jeg presterer for tiden. Jeg bruker å gjøre flere poeng, men det vil seg ikke helt om dagen - da får jeg heller bidra med andre ting som å legge ned et hardt arbeide, avslutter Svensson.

Skryter av lagmoralen

Grei/Målløs-trener Urban Nilsson var skuffet over resultatet, men forøyd med moralen.

– Vi brenner altfor mange sjanser og kom veldig sent igang. Vi skaper like mye som Greåker, men marginene er ikke med oss. Det som er veldig positivt er at gutta viser en enorm moral og at de ikke gir opp, sier Nilsson.

Nærmet seg, men for sent

Etter å ha ligget under med 0-5 og 2-7 så kom Grei/Målløs tilbake og skapte noe spenning da de utliknet til 6-8 40 sekunder før full tid.

Men, med målvakten ute og en tapt duell ødela mulighetene for vertene og Greåker fikk satt spikeren i kista bare tre sekunder senere. Ytterligere to mål ble satt inn av gjestene helt på tampen, noe som førte til sluttresultatet 6-11.

– Og etter neste lørdag så kan Grei/Målløs fortsatt kalle seg for et eliteserielag?

– Absolutt. Vi skal vinne mot Sagene, ingen tvil. Vi er et bedre lag enn dem - og selv om vi har tapt veldig mange kamper i år så har vi sjelden blitt rundspilt av noen. Vi har stort sett spilt jevnt med de fleste, men tapt mot slutten, sier Erik Jirving.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.