RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I SKUDDET: Harrysan Bacasundaram viser frem skuddfoten mot Røa.
I SKUDDET: Harrysan Bacasundaram viser frem skuddfoten mot Røa. Foto: Alle foto: Anders Halvorsen

Greis tekniske gutter

Teknikk og presise pasninger. Grei Superblå imponerte i Frigg Cup sist helg.

MARIENLYST: Grei Superblå spilte en kjempekamp mot Røa søndag – og gjengen viste at de har lært masse siden oppstarten i august.

Selv om Røa trakk det lengst strået og vant kampen med 3-1, så hadde ikke det noe å si på humøret til denne flotte vennegjengen fra Grei.

Gutta jobbet bra for hverandre, de har tydelig lært seg å sentre ballen – og selvfølgelig også det å score mål.

– Å ja, det å score er klart morsomst når man spiller fotball – og i denne turneringen har jeg klart det tre ganger, kunne Noah Jacobsen stolt fortelle til Lokalavisen Groruddalen.

Gode kompiser

Men det er ikke bare det å score som er viktig; det var også Noah helt enig i.

– Det er veldig viktig at vi har det gøy sammen og heldigvis er vi alle sammen gode kompiser, men det er fortsatt aller morsomst å score mål, fortsetter Noah som også ønsket å røpe sine fremtidsplaner;

– Til neste år skal jeg til Barcelona for å se på fotballkamp – og det er et lag jeg håper å kunne spille for når jeg blir stor, avslutter Greis nummer 10 med et stort smil.

Fin utvikling

Grei Superblå sin trener, Hilde Jacobsen, var tydelig stolt av sine elever som hun har ansvaret for sammen med Nils Råsholm.

– Det er en virkelig fin gjeng som har hatt en utrolig utvikling siden oppstarten i august. Vi har fokus på lek og moro, samtidig som vi trener mye på det tekniske.

– En annen meget viktig ting er at alle skal få likt med spilletid, vi bruker stoppeklokka aktivt, ingen topping av lag her hos Grei, nei, sier Jacobsen med et bestemt smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere