RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GRENSELØST: Musikere fra tre verdensdeler: Daniel Waka fra Kamerun, Asif Masih fra Pakistan og Hans Olav Baden fra Norge.
GRENSELØST: Musikere fra tre verdensdeler: Daniel Waka fra Kamerun, Asif Masih fra Pakistan og Hans Olav Baden fra Norge.

Grenseløs jul i Holmlia kirke

– Årets julekonsert i Holmlia kirke sprenger grenser! Her blir det julemusikk fra alle land over hele verden.

HOLMLIA: – Og med musikere i toppsjiktet inviteres det til en svært spennende og litt annerledes konsert i førjulstiden, sier Hans Olav Baden, organist i Holmlia kirke.Han har kalt årets julekonsert «Grenseløs jul», og ønsker med dette å styrke følelsen av fellesskap på tvers av de grensene som skapes av ulike tradisjoner, kulturelle uttrykk, språk og landegrenser.

Med på laget har han fått med seg flere fremtredende musikere. De er alle involvert i prosjekter og grupper som turnerer både inn- og utland, men de har alle ryddet plass til denne julekonserten, og felles for de alle er at de bor på Holmlia.

– Jeg tror kanskje Holmlia er det sted i Oslo med flest profesjonelle musikere om dagen, sier organist Baden.

Stedet er Holmlia kirke, dagen er onsdag 14. desember og konserten begynner klokken 20.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere