*Nettavisen* Nyheter.

Gretten gammel gubbe fra Grefsen

Freddy frisør på Grefsenplatået er en av syv menn som er blitt utfordret til å møte ungdoms- kulturen.

Grefsen: Vi loves et skråblikk på ungdomskulturen, sett med den eldre generasjonens øyne. Seniorene skal møte chatting, kafe-liv, brakdance, og alt hva som hører til. Resultatet kan vi følge i åtte episoder av TV-serien "Gamle gretne gubber". Ikke vet vi, hva de har gjort i TVNORGE, for å holde Freddy taus, men frisøren på Grefsenplatået har ikke tidligere villet latt seg intervjue på bakgrunn av rykter i bydel Nordre Aker om hans forestående status som TV-kjendis.

Morsomt

- Nå har jeg fått lov til å prate, sier Freddy Hansen fra Grefsen med et smil, og fem minutter senere lurer vi på hvem som la en femmer på mannen, som har holdt salongen "Stengt på grunn av filming" med jevne mellomrom siden i sommer.
- Det har bare vært så moro å være med på innspillingen av den nye serien, sier Freddy Hansen og forteller, med kjent engasjement om sine opplevelser med sumobryting, sushi og om japansk påvirkning i den norske ungdomskulturen. Om dongeribukser med selvlysende hestesko på baklomma, kaffebarer, formasjonsdans og moteshow på Trikkehallen.

Stressende ny teknologi

- Veldig mye spennende i dagens ungdomskultur, men jeg holder nå en knapp på å møte venner, - og damer, på Skeidbanen og på Voldsløkka, slik vi gjorde i min ungdom. Det å sitte inne og trøkke på nettet og på mobiltelefonen har jeg ikke mye til overs for, og jeg er redd det tar fra ungdommen initiativet til å finne på sin egen underholdning. Dessuten er det både forstyrrende og stressende. Og alle de nye typene kaffe de unge drikker. Selv drikker jeg ikke kaffe. Det er derfor jeg har så fin hud, påstår Freddy spøkefullt og stiller kinnet til disposisjon.
- Kjenn selv!

Syv seniorer synser

Presseansvarlig for den nye TV-serien "Gretne gamle gubber" og informasjonsmedarbeider i TVNorge, Britt Ekensteen, kan røpe at de kommer til å sende den første episoden av den nye TV-serien rundt påsketider.
- Freddy er langt, langt fra de mest gretne jeg har møtt, og han har vært fascinerende åpen til å møte nye ting og utfordringer, informerer Ekensteen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag