RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grindheim solgt

Vålerenga har akseptert et bud på Christian Grindheim fra Heerenveen. Det spekuleres at overgangen er på hele 20 millioner kroner.

Grindheim ble i dag enig med den nederlandske klubben om sin personlige kontrakt og er dermed Heerenveen-spiller fra dags dato, melder Vif.no.

- Christian var et stort talent da han kom til klubben, og har hatt voldsom fremgang i Vålerenga, sier Jan-Erik Aalbu til Vålerengas hjemmeside.

Christian Grindheim har etablert seg på det norske landslaget og har vært en av de store profilene i Eliteserien.

- Han var en viktig bidragsyter da vi tok gull og bronse i serien. Alle i og rundt Vålerenga vil savne Christian og vi takker han for gode år i klubben og håper han utvikler seg videre i Nederland, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

Christian Grindheim har spilt 97 obligatoriske kamper for Vålerenga etter at han kom til klubben fra Haugesund før 2005-sesongen og har fått med seg gull og bronse i Tippeligaen som VIF-spiller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere