RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Griser søker sponsorer


Helge Schwitters og Kristina Ciric i Bjørnholtrevyen.
Helge Schwitters og Kristina Ciric i Bjørnholtrevyen.
Nei da, det er ikke Bondelaget som går nye veier. Det er bare de engasjerte elevene bak Bjørnholtrevyen som ønsker seg lokale sponsorer.

BJØRNHOLT: Alt ligger til rette for en knallspennende premiere om tre uker, på revyen som har fått det spenstige navnet «Hvis griser kunne fly.»

Nytt utstyr

Revysjefene Kristina Ciric og Helge Schwitters sier til Nordstrands Blad at det er mye arbeid å bygge opp et revymiljø på en ny skole.

Men revyelevene er samtidig svært heldige. Oppsetningen går av stabelen i en flott sal med flunkende nytt lyd- og lysanlegg. Noe utstyr må de likevel leie inn, og det koster å mye å få til en proff revy.

Gå rundt

Vi har et press fordi vi må levere et produkt, men siden vi er nye må vi liksom ikke toppe fjoråret. Likevel trenger vi tilskuere for å få det til å gå rundt, og vi ønsker oss lokale sponsorer, sier Helge Schwitters, og legger til at budsjettet nå er på mellom 150 og 200 000 kroner.

Revypremièren er 27. mars, og går av stabelen i skolens store auditorium.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere