RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grønn linje

Under det siste store snøfallet ville jeg ta en skitur i Østmarka. Men jeg fryktet det ville være vanskelig å finne parkeringsplass den dagen. Derfor gikk jeg inn på Trafikanten for å få ruteopplegget. Det var T-bane fra Karlsrud til Ryen og buss derfra til Skullerud. Jeg hadde 5 minutters gangtid mellom stasjonene. Men akkurat den dagen gikk det T-bane og buss hver halvtime, slik at det ble en halvtime å vente på buss også. Derfor valgte jeg å gå ned Enebakkveien på ski og så langs Østensjøvannet til Skullerud.

Konklusjonen er: Meget dårlig offentlig adkomst til Østmarka for oss som bor på Nordstrandplatået. Men vi har en buss som går fra Seter til Lambertseter. Her er mitt forslag: Bussen kan fortsette til Skullerud lørdag og søndag og gå hver dag i vinterferien. Den ville gi muligheter for å spare mye bilkjøring og med det mindre CO2-utslipp, og samtidig være fin service fra Ruter. Kan det være en utfordring for kommunen og bli grønnere på den måten?Wollert Rud

Nordstrand

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere