RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grøntareal ble parkeringssump


Området rundt trikkesløyfa og Hoffselva bærer tydelig preg av den gratis parkeringsplassen. Julie M. Løddesøl spør om ikke det offentlige har tenkt å foreta seg noe.
Området rundt trikkesløyfa og Hoffselva bærer tydelig preg av den gratis parkeringsplassen. Julie M. Løddesøl spør om ikke det offentlige har tenkt å foreta seg noe. Foto: Foto: Vidar Bakken
Hoffselvens venner reagerer på at det grønne området rundt trikkesløyfa og Hoffselva blir ødelagt av biler.

HOFF: – Trikkesløyfa på Hoff er blitt parkeringsplass. Vi har telt så mange som 50 biler her. Hoffselven renner gjennom området der trikkesløyfen i Hovfaret er. Trikkesløyfen er ikke i god stand. Den eies av det offentlige og forvaltes av Kollektivtransportproduksjon AS. Nå er den okkupert som privat parkeringsplass, selv om det ikke er skiltet på noen måte, sier Julie M. Løddesøl i Hoffselvens venner.

Eierens likegyldighet

Mens vi står der kommer flere biler ned selve gangveien til trikkesløyfa for å finne en plass på det gjørmete området.

– Vi syns området bærer preg av eierens likegyldighet og mangel på interesse for området. Det er sølete og grisete der bilene parkerer inne på gresset, sier Løddesøl.

Hoffselvens venner sendte brev om dette til Kollektivtransportproduksjon AS 11. mai i år, og purret på svar 30. august.

– Vi har ennå ikke mottatt reaksjon fra dem. Spørsmålene er: hvilke planer har de for området, og når kan det forventes at området blir oppgradert? Hoffselvens venner skal «gi vannet en stemme», og ta vare på elven og dens omgivelser. Ett av våre mål er at elven og dens omgivelser er tilgjengelige for allmennheten, og at det er trivelig å ferdes ved den, opplyser Løddesøl.

Mange ferdes her

Store deler av det grønne området rundt Hoffselva er nå definitivt ødelagt av parkeringen.

– Vi er ikke imot bilene, men vi vil vite hva eierne vil gjøre med området for at det skal fremstå på en bedre måte. Det er mange som ferdes her og trikken passerer også plassen. Vårt anliggende er en god opplevelse av elven og området rundt denne. Slik det fremstår i dag ser det ikke ut til at det offentlige er interessert i å gjøre noe med dette, sier Løddesøl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere