RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gro vil betale for hofteoperasjonene

Oslo (NTB): Gro Harlem Brundtland sier hun ikke har ønsket noen forskjellsbehandling og vil selv betale for hofteoperasjonene hun fikk utført i Norge.

I en pressemelding sier den tidligere statsministeren og Ap-lederen at hun ikke var klar over at hun ble forskjellsbehandlet.

- Når jeg nå er gjort kjent med de formelle reglene for operasjoner av utenlandsboende, vil jeg ikke la ortopedisk avdeling på Ullevål eller Lovisenberg sykehus belastes med kostnadene ved min behandling, sier Brundtland.

Hun vil nå be om å få en oversikt over kostnadene ved hofteoperasjonen på Ullevål universitetssykehus og oppfølgingsoperasjonen på Lovisenberg sykehus.

- Jeg forstår det slik at det har skjedd en rutinefeil, siden det framgikk av papirene at jeg var bosatt i utlandet uten at dette ble fulgt opp. Jeg vil undersøke hvilke kostnader som knytter seg til dette, slik at disse blir betalt av meg. Så får jeg legge fram saken for franske trygdemyndigheter slik at de kan foreta den riktige totalvurderingen, sier hun. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere