Grorud holdt LSK til ekstraomganger

Christer Jensen, som er en ekte Vålerengagutt, var ekstra glad etter scoringen.

Christer Jensen, som er en ekte Vålerengagutt, var ekstra glad etter scoringen. Foto: ANDREAS LINDBÆK

Grorud holdt tippeligalaget Lillestrøm til ekstraomganger. Men to sene scoringer av LSK sørget for at cupbomben aldri smalt på Grorud kunstgress.

Klikk på bildet for å forstørre.

Petter Vaagan Moen avgjorde kampen med to sene scoringer i andre ekstraomgang.

GRORUD: Grorudspillerne kan gå med hodet hevet etter cupnederlaget mot Lillestrøm. Gjestene ledet 2-0 til pausen, men laget våknet til andre omgang og sørget for at det sto 2-2 til ordinær tid.

Først reduserte Anders Hatlén til 1-2 med et flott hodestøt, mens Christer Jensen utlignet etter 65 minutter etter et velplassert skudd fra rundt 16 meter.

Vålerengagutt

Og scoringen til Jensen betydde svært mye for spissen.

- Jeg er en ekte Vålerenga-gutt og jeg spilte i den klubben fra jeg var fem år frem til for noen år siden. Derfor var det ekstra deilig å score mot nettopp Lillestrøm, sier Jensen.

Grorud yppet seg i første ekstraomgang, og Lillestrøms keeper vartet opp med en kjemperedning og i tillegg hadde Grorud et skudd i stolpen.

Men tre minutter før slutt scorer Petter Vaagan Moen alene med Groruds keeper, og samme spiller satt inn et straffespark minuttet før slutt. Dermed endte det 4-2 til Lillestrøm.

- Det var veldig bittert at de scoret på slutten der. Hadde det blitt straffesparkkonkurranse hadde det vært 50/50, sier Jensen, som mener laget kan være stolt over prestasjonen.

- Vi sa i pausen at vi hadde ingenting å tape. Vi er et bra andredivisjonslag og når vi fikk senket skuldrene, straffet vi Lillestrøm med vårt pågangsmot. Vi kan gå med hevet hode etter denne kampen, sier Jensen.

Positiv følelse

Kaptein Jens Grønhaug spilte en svært god kamp i midtforsvaret til Grorud. Sammen med resten av forsvaret nøytraliserte de den offensive kraften til tippeligalaget i andre omgang.

- Det gikk fint og vi spilte en god kamp der bake. Vi merker at det går litt fortere i dag og at de har litt bedre spillere. Men vi er nære på å ta ledelsen, mens de setter sine sjanser. Det er forskjellen i dag, sier Grønhaug.

- Hva kan dere ta med dere videre fra denne kampen utover sesongen?

- Vi tar med en positiv følelse. Vi viser hverandre at vi kan hvis vi vil, sier Grønhaug.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.