RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grorud IL 3

Årets spillerstall: Terje Hovseter, Svein Kristiansen, Terje Hagen, Hans Petter løvnæseth, Ola Melby. Frode Graff, Cato Aalmo, Morten Eriksen, Rune Thoresen, Lars Kristian Borgly, Rune Thobru, Alexander Pedersen, Anders Navarsether, Stein Henriksen, Asgeir Lund, Daniel Reine, Vegard Lund.

Trener/Lagleder: Trenere av året er Cato Aalmo og Anders Navarsether. Lagleder er Asgeir Lund.

Plassering i fjor: Sesongen ble en vanskelig sesong med mange skader. Vi gjennomførte med stil men endte langt ned på 7 divisjons tabellen. Vi ble vel nr 10 i 7 divisjon.

Målsetning i år: Vi satser med friskt mot i år, og har som målsetning om først og fremst ha det gøy med fotballen. Dernest ønsker vi å vinne fler kamper enn vi taper. Litt konkurransse instikt er fortsat inntakt.

NB! Grorud 3 er er et fotballlag bestående av en gjeng kamerater som ønsker å fortsatt ha det gøy på fotballbanen. Mange har holdt sammen i over 20 år og vi har det fortsatt like artig. Laget har sin opprinnelse tilbake til 1986 da det for første gang stilte lag i seriesystemet. Da under navnet Ammerud. I 1992 gikk laget ut av Ammerud idretsforening og dannet et eget lag som het Groruddølene sportsforening. Denne klubben besto helt til 2001, da vi valgte å følge Vidar Bakke sin oppfordring om å innlemmes i Grorud IL. Så fra 2001 har vi vært Under GIF paraplyen og representert klubben i seriesystemet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere