RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grorud vant vinterkrigen

Grorud ledet 3-0 til pause mot Klemetsrud, men fikk kjørt seg i 2. omgang. Men Grorud-gutta holdt ut og kunne juble over gull og 10.000 kroner etter seier i finalen i Vinterserien.

Gjelleråsen: Grorud-Klemetsrud 4-3
Grorud hadde til tider problemer mot et ballsikkert og offensivt Klemetsrud-lag.
At vi leder 3-0 til pause er nok ikke et helt riktig bilde av kampen. Klemetsrud var best de første tjue, men vi er effektive og scorer på de tre første sjansene våre, sier trener Rune Gjertsen.

Ligger bra ann

2. omgangen startet med en kjempeoffensiv fra Klemetsrud som byttet inn fire i pausen. Grorud-keeperen måtte plukke ut tre baller av eget nett. Men ettersom Grorud puttet på ett selv også ble de stående som vinnere av Vinterserien og kunne jublende motta en sjekk på 10.000 kroner.
Dette var moro. Vi har vunnet alle kampene i Vinterserien, unntatt et uavgjort. Jeg føler at vi ligger bra ann før seriestarten, avslutter trener Gjertsen til Lokalavisen Groruddalen.Vi scorer på de tre første sjansene våre
Rune Gjertsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere