RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Groruddalen på banen

I disse dager sparkes årets fotballsesong i gang. For lagene i de øverste divisjonene er både én og to kamper allerede spilt, men for dalens fotballag er det først nå det for alvor braker løs. I årets sesong er det 32 herrelag og to damelag på seniornivå i Groruddalen. Lagene ligger i andre- til åttende divisjon. Men det dalen mangler er et absolutt topplag. Ett lag som kan ta opp kampen mot de beste i Norge.
Det er derfor med glede vi ser at Groruddalen BK har inngått et samarbeid med eliteserieklubben FC Lyn. Groruddalen BK er blitt en paraplyklubb for lagene i dalen. Her samles de største talentene og de som ønsker å satse på fotball.
Det myldrer av unge fotballspillere i dalen. Det nye samarbeidet med FC Lyn hvor eliteserien blir det endelige mål for de unge spillerne, bør absolutt være innen rekkevidde for en del av de unge fotballtalentene som bruker mye av tiden sin på banen.
Samarbeidet gir unge fotballspillere i Groruddalen en naturlig vei opp mot toppen hvis de ønsker å satse på fotball.
FC Lyn mener Groruddalen BK vil være den største talentutviklingsinnstansen i Fotball-Norge de neste ti årene. Det er et høyt mål å leve opp til for alle talentutviklerne i dalen. Det blir viktig å passe på at dette samarbeidet går begge veier. Kanskje vi også kan se gamle Lyn-profiler på baner i Groruddalen de nærmeste årene.
Vi oppfordere herved våre lesere til å ta seg en tur på en fotballkamp i dalen. Enten det er barn eller voksne som spiller, er det mange morsomme lag og profiler ute på de lokale banene.


Samarbeidet gir unge fotballspillere i Groruddalen en naturlig vei opp mot toppen hvis de ønsker å satse på fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere