RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Groruddølene får skryt av politiet.
Groruddølene får skryt av politiet. Foto: ARKIVFOTO

Groruddølene får skryt av politiet

Politiet er positivt overrasket etter å ha gjennomført flere hundre promillekontroller i Groruddalen de siste ukene.

GRORUDDALEN: – Vi går ikke ut med tallmateriale foreløpig, men så langt er vårt inntrykk at det er lite rattfyll i vårt distrikt for tiden, sier Tom Østereng, leder for ordensavdelingen ved Stovner politistasjon.

– Hyggelig

Østereng setter stor pris på det hyggelige resultatet.

– Vi har stanset svært mange kjøretøy for kontroll i denne perioden. Vi forflytter oss rundt til nye steder hele tiden, så ingen veier er mer eller mindre besøkt enn andre i denne sammenheng, forteller han til Lokalavisen Groruddalen.

Mobil vinningskriminalitet

Hensikten med de hyppige kontrollene har vært å forebygge promillekjøring i tillegg til å avdekke såkalt mobil vinningskriminalitet.

– Med mobile vinningskriminelle mener vi personer som oppbevarer tyvegods i bilen, eller bruker kjøretøyet i forbindelse med andre kriminelle aktiviteter. Også dette har vi faktisk sett mindre av enn tidligere i forbindelse med de siste ukenes hyppige kontroller, avslutter Østereng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere