RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grüner griper bøssene


Omar El Fakiri, bosatt i Nydalen, vil ha med seg så mange som mulig ut med bøsser. Selv stiller han opp, enten det er på banen eller langs løypa.
Omar El Fakiri, bosatt i Nydalen, vil ha med seg så mange som mulig ut med bøsser. Selv stiller han opp, enten det er på banen eller langs løypa.
Den 10. august skal noen av verdens største sykkelstjerner suse gjennom Oslo. Grüner A-lag stiller opp og samler inn penger.

OSLO: – Jeg mistet min mor i kreft. Da var Kreftforeningen en flott støttespiller. Siden har jeg ønsket å gi noe tilbake, forteller lagets trener Omar El Fakiri til Østkantavisa.

– I vår dro vi ut på bøsseinnsamling som oppvarming før en kamp. Gutta bøttet inn mål, så det fungerte åpenbart glimrende, sier en blid El Fakiri.

Kreftforeningen var svært fornøyd med initiativet, og har derfor kontaktet laget på nytt med forespørsel om å organisere bøssebærere til sykkelrittet.

Positive spillere

– Laget vårt stiller opp. I tillegg er det flere andre i Grüners aldersbestemte klasser som har meldt seg på. Og fortsatt er det plass til mange flere, sier Omar El Fakiri.

Ute i løypa

– Dette blir en litt annerledes innsamling. Vi skal ikke gå fra dør til dør, men være ute i byen langs løypa der sykkelrittet går. Vi skal bære Kreftforeningens trøyer. Dette tror jeg blir en positiv opplevelse for alle som blir med, fortsetter treneren på 36 år.

Han er ikke redd for utfordringer. Denne sommeren har mange av gutta på laget vært på ferie. Dermed måtte treneren beordre seg selv på banen. Ingen lett jobb, for mannen la opp for fem år siden.

– Det var rett og slett jævlig tøft. Men det fungerte, sier mannen med erfaring fra Lyn, Ullern, Bærum, Frigg, Strømsgodset og klubber både i Tyskland og USA.

– Jeg synes jeg klarte meg brukbart på midtbanen fortsatt, gutta som nå kommer tilbake må kjempe med meg om plassen, sier treneren med et ørlite snev av alvor i stemmen.

Gladfotball

Vi leverer skikkelig gammeldags og god fotballstemning til tider. Vel verd å se på. Men nå er det altså bøsser det gjelder.

– Hiv dere med, lyder oppfordringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere