*Nettavisen* Nyheter.

Grüners første kvalikkseier

og David Livingstone scorer det viktigte 5-3 målet.

Etter en forferdelig første periode, klarte Grüner å snu kampen mot Kongsvinger. 0-2 etter ni minutter ble til 5-4-seier i Grünerhallen søndag.

Klikk på bildet for å forstørre.

begynte å spille hockey i andre periode, og da rant målene inn. Andre periode vant Grüner 4-1.

Klikk på bildet for å forstørre.

ble 45 år på søndag, og scoret det siste og avgjørende Grünermålet.

Klikk på bildet for å forstørre.

og Grüner våkna etter en dårlig første periode, og vant 5-4 mot Kongsvinger i den tredje kampen i kvalikken.

Grünerløkka: Første periode var dårlig for hjemmelaget. Mange av spillerne virket slitne, og Grüner fikk to mål imot seg før 10 minutter var spilt. Det så ut som gjestene skulle ta en lett seier, men når vertene kom tilbake til andre periode, var det et helt annet lag som spilte.

Vant på innsats

13 minutter ut i andre periode var stillingen 4-2 til Grüner og Kongsvinger var sjokkert. Grünertrener Kristian Gilbert forklarer at han gjentok planen i pausen, og det så ut til å fungere.

- Gutta tar tak i andre periode, og fikk til det vi snakket om før kampen, sier han. Planen var å være aggressive og å være på hugget hele kampen, men det begynte ikke før i andre periode.

- Hardt arbeid ligger til grunn for denne seieren, sier Gilbert. Med tap idag hadde nok alt håp vært ute for at Grüner skal klare å rykke opp til Getligaen, men med seier søndag og Lørenskogtap mot Stjernen er det fortsatt muligheter.

Bursdagsbarnet scoret

Lagene gikk til pause på 4-3 etter at Kongsvinger hadde redusert ett minutt før klokka ringte. Tre minutter ut i siste periode tok dagens bursdagsbarn, David Livingston, tak og scoret det viktige 5-3 målet. Livingston spilte en god kamp, og ble smått utrolige 45 år samme dag.

- Det var godt å score, og godt for klubben at vi klarer å vinne idag, smiler 45-åringen. Han sier det er mulig at Grüner klarer å rykke opp fordi de vet de har sjans mot både Lørenskog og Kongsvinger.

- Vi kan alltid vinne mot Lørenskog og Kongsvinger hvis vi klarer å spille vårt spill som vi gjorde i to perioder idag, forklarer han.

Revansjelystent Grünerlag

Torsdag kommer Stjernen på besøk i Grünerhallen. I første kamp i kvalifiseringsserien spilte Grüner en veldig dårlig kamp, og reiste hjem med 0-11 i baggen. Denne kampen får gutta fra Fredrikstad møte et heltent Grünerlag med sin første seier i kvalikken bak seg.

- Gutta er veldig klare for å revansjere tapet, og vi skal gjøre alt for å få til vårt spill, avslutter trener Gilbert.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag