RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grusbane får brukt kunstgress


GRUS BLIR GRESS: Bydelen ønsker å bruke 300.000 kroner til å legge brukt kunstgress på Mortensrudbanen.Foto: Aina Moberg
GRUS BLIR GRESS: Bydelen ønsker å bruke 300.000 kroner til å legge brukt kunstgress på Mortensrudbanen.Foto: Aina Moberg
Bydel Søndre Nordstrand vil bruke rundt en milllion kroner av Oslo-Sørmidlene til rehabilitering på Søndre Aas gård og kunstgress på Mortensrud.

SØNDRE NORDSTRAND: Dette er to av sakene fungerende bydelsdirektør Lillian Aakervik legger frem for lokalpolitikerne under torsdagens møte (20. juni) i bydelsutvalget (BU).

På Søndre Aas gård er det behov for å gjøre noe med grisehus og stall, dessuten vil man lage påstigningsrampe for brukere med funksjonsutfordringer i ridehallen. Bydelen vil bevilge 856.000 kroner av investeringsmidlene til Oslo Sør-satsingen til dette.

På Mortensrud er det i dag en grusbane. Her er det ønskelig å legge brukt kunstgress med tanke på å kunne bruke banen til landhockey. Det er fortsatt ønske om å bruke banen til fotball og at den islegges vinterstid. Her vil bydelen  bevilge 300.000 kroner av Oslo Sør-midlene.

På en rikholdig agenda står også en muntlig orientering om flyttekabalen rundt Sloreåsen og Hallagerbakken barnehager og frivillighetssentralen på Holmlia. Bydelsutvalgets vedtak fra møtet 5. juni er som kjent oversendt Omsorgsbygg .

LES OGSÅ: Får ny informasjon om to uker

Veinavn og busstøy

Veien inn til et nytt boligfelt fra der eksisterende rundkjøring ved Bjørnåsveien slutter, skal få nytt navn. Fungerende bydelsidirektør foreslår Bjørndalsjordet.BU må si ja eller nei.

En klage på støy, forurensning og farlige situasjoner fra parkerte busser ved Dyretråkket skal BU også ta stilling til.
Trolig ender dette med at BU ber bydelsadministrasjonen henvende seg til Ruter for å be sjåførene på rute 80 forholde seg til vanlige trafikkregler og benytte den riktige stoppeplassen.

Av øvrige saker på torsdagens sakskart nevnes en økonomisk rapportering, en høringsuttalelse om alkoholloven, rapport fra brukerundersøkelse i hjemmetjenesten, rapporter om sykehjemsfinansiering og organisering av kortidsplasser og noen orienteringssaker.

Åpen halvtime

Møtet holdes i bydelens lokaler i Rosenholmveien 22. Det starter med åpen halvtime klokken 19.00 hvor du som beboer i Bydel Søndre Nordstrand kan ta opp ting du er opptatt av og stille politikerne spørsmål.

LES OGSÅ:

Her vil bydelen huse flyktninger

Får 46.000 til Sankthansfest

Rift om byggeklar tomt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere