RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ANMELDT: Universe at War: Earth Assault
ANMELDT: Universe at War: Earth Assault

Grusomt konsollregime

Universe of War på konsoll er som å spille håndball i tvangstrøye.

GAMER.NO: En romrase kalt Hierarchy invaderer jorden og er klar til å sluke alt som står i deres vei. Menneskene er uten sjanse mot de overlegne styrkene, og det selvproklamerte immunforsvaret til universet, Novus, tar opp kampen mot Hierarchy. I alt bråket vekkes en gammel og mystisk rase kalt Masari og jorden blir åsted for et forferdelig leven.

LES OGSÅ: SADISTISK MOTORSYKKELACTION

Alle tre fraksjonene har sine egne kampanjer som formidler en forholdsvis svak opplevelse, både i form av trauste oppdrag og en til tider latterlig og lavpannet historie. Spillet egner seg mye bedre i flerspiller. Her får man virkelig se hvor nyanserte og raffinerte de forskjellige rasene og deres spillemåte er.

LES OGSÅ: MARIO KART WII - KAOTISK MORO

Dessverre er Xbox 360-versjonen mye plaget av grafisk lugging og et ofte uregjerlig kontrollsystem. Kontrollerne er i utgangspunktet fint satt opp, og menyer og spesialeffekter er enkle å komme til. Det store problemet er enhetsutvelgelsen. For det første får man aldri zoomet kameraet så langt ut som man skulle ønske, og muligheten for å velge ut spesielle enheter er for dårlig. Med andre ord: Ingen grunn til å velge dette på Xbox 360 framfor PC.

LES OGSÅ: ZELDA FRA HELVETE

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere