Gå til sidens hovedinnhold

Guddommelig storband

Se for deg staute musikanter i H.M.K. Garde. Legg til 22 år og plasser dem inn i en kirke. Det var scenariet i Høybråten kirke søndag kveld.

Høybråten: For femte år på rad arrangerte Lions Club Oslo Høybråten kirkekonsert. Konserten er en del av Lions Høybråtendager, og for tredje år på rad var det storbandmusikk med Gardemusikernes Storband som overdøvet vindkastene utenfor med smektende jazz og lystige toner. Det var stor stemning blant publikum, og Lionspresident, Tore Grue, var storfornøyd etter konserten.
Ja, bedre enn dette kan det neppe bli, var hans umiddelbare respons.
Økt takhøyde
Passende nok åpnet konserten med sangen "Halleluja times", men utover det var det lite som minnet om salmene som vanligvis utgjør kirkemusikken. Grue er godt fornøyd med samarbeidet med menigheten, og selv om det skulle noe overtaling til, mener han at arrangementet viser takhøyde hos kirken.
Det er et velegnet lokale for konserter, og oppmøtet viser at publikum er fornøyd med valg av lokale.
"Norges Frank Sinatra"
Gardemusikernes Storband består av musikere fra 1983-kontigenten i H.M.K. gardemusikk. Med seg på laget på søndag hadde de fått vokalist Kristin Solberg og Per Müller. Sistnevnte blir omtalt som Norges Frank Sinatra, og han levde virkelig opp til sitt rykte. Som perler på en snor kom gamle slagere som "The lady is a tramp", "My Way" og "I've got you under my skin" til stor glede for publikum. Avslutningsvis ble musikerne velsignet med trampeklapp fra et storfornøyd publikum, som ikke gav seg før de fikk ekstranummer.

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen