RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gudstjeneste i handlegaten

Gudstjenesten i Lambertseter kjøpesenter fjerde søndag i advent er blitt en tradisjon. Sokneprest Jens-Petter Johnsen gleder seg til denne dagen.

LAMBERTSETER: Her møter vi en menighet som ikke er kirkevante, men kjøpesentervante. Kjøpesenteret er jo et sted hvor alle treffes før jul, og derfor vil vi også være her. Vi vil sette en skikkelig juleagenda på gudstjenesten denne dagen. Det skal ikke bare handle om gaver, men også om julens innhold, forteller soknepresten.

300 stoler

Midt mellom kjoler og glass, foto og smykker i Lambertseters egen "glasskatedral" skal alt legges til rette for den tredje kjøpesenter-gudstjenesten 18. desember. Orgel og prekestol skal bæres inn og 300 stoler fraktes fra Lambertseter skole og settes på plass. En jobb som ikke hadde vært mulig uten hjelp fra klokker og altmuligmann Jørgen Meier. Det er Johnsen nøye på å presisere.
Gudstjenesten er et samarbeid mellom senterledelsen og menigheten, og starter klokken 12.00, dvs. akkurat i forkant av butikkenes åpningstid.

Trøkk

Soknepresten håper derfor de julegavehandlende kommer en time tidligere, slik at de får med seg denne begivenheten.
Det blir kanskje ikke sitteplasser til alle. Noen må stå, men det er godt med litt følelse av trengsel. Dette blir en spesiell gudstjeneste, og jeg kan love at det skal bli skikkelig trøkk. Det skal gospelkoret Reflex og Karlsrud skoles musikkorps sørge for, lover Jens-Petter Johnsen.
Han minner samtidig om at skolekorpset holder konsert i Lambertseter kirke samme ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere