RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eneste innslag i gult fra lærerstaben var Siri Keul. Hun gjorde stor suksess i hjemmesydd dress fra 1970-årene.
Eneste innslag i gult fra lærerstaben var Siri Keul. Hun gjorde stor suksess i hjemmesydd dress fra 1970-årene.

Gul og kul temadag

Gult sto i sentrum da Lambertseter vgs. gjennomførte sin årlige hyllest til påsken. En temadag med mye godteri.

LAMBERTSETER: - Arrangementet er en fin ting for å få elevene sammen. Kledd i gult kan man delta i balansering ev egg i hinderløype, sette nebb på kylling, jakte på påske-egg, løse påskequiz, gjette vekten av egg, teste seg i fjellvettregler og være med i konkuransen om fineste kostyme, forteller elevrådsleder Anders Mærøe.

På catwalken

- På temadagen treffer man garantert noen man ikke har snakket med før. Sammen kan man vinne masse godteri som er premie i alle konkurransene, smiler han.

Det riktig sydet i skolens aula sist torsdag mens man ventet på kåring av årets kyllingpar, påskekonge/dronning og søteste og kuleste gulkledde. Riktignok stilte bare en lærer og åtte elever på catwalken, men de var til gjengjeld riktig så freske.

Saututstølen

Høydepunktet på gul temadag hadde imidlertid ingenting med verken kyllinger eller påske-egg å gjøre. Det var utdelingen av skoleavisens første nummer alle ventet på. Og «Saututstølen» ble revet bort da redaktør Elin Paulsen åpnet eskene.

- Vi håper den blir positivt mottatt. Målet er at den skal komme ut en gang per måned, forteller Anders Mærøe, og røper samtidig hvor det noe spesielle navnet stammer fra.

- Sau(lam), tut (bert) og stølen (seter). Det er Synne Uddmo Ask som er opphavskvinnen, sier han.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere