*Nettavisen* Nyheter.

Gullet glapp for BSK

Etter å ha ledet Spar-serien gjennom hele sesongen, tapte Bækkelagets Jenter 17 med ett mål for Bjørnar og gullet glapp.

DRAMMEN: Før den siste og avgjørende kampen ville Bækkelags-jentene gå til topps i turneringen med minst uavgjort mot Bjørnar.
Bjørnar gikk raskt opp i en 41-ledelse, men BSK overtok spillet midtveis i første omgang og ledet en stund med to-tre mål.Bjørnar var ett mål foran ved pause og beholdt ledelsen gjennom hele 2. omgang.Tavla viste 2019 til Bjørnar ved full tid mot favorittene fra Bækkelaget.
Vi visste det ville bli vanskelig, og jeg er ikke overrasket, sier trener Sissel Bleivik.
Men om hun ikke var overrasket, så var det en tøff smell å få for Bleivik og trenerteamet. De satt ganske stille en lang stund for å døyve skuffelsen, men Bleivik var sporty og proff nok til å ta et intervju på sparket rett etter kampslutt.

Et vondt tap

Det er surt å tape på måten vi gjør. Hadde vi blitt slått skikkelig ville det vært annerledes. Dette var ufattelig trist, sier hun.
Bækkelaget fikk aldri spillet til å gli og fungere slik det kan. Riktignok glimtet jentene til noen ganger, og Christina O'Sullivan scoret ni ganger, tre ganger fra syvmetersmerket.
Bjørnar gjorde oss dårlige i angrep, og etter hvert ble vi litt feige, sier Bleivik.
For Bækkelaget bandt seg litt i angrepsspillet, og da scoringene ikke kom på samme måte som de pleier, bredte usikkerheten seg i laget. Bjørnar var langt mer effektive i angrep.

Kan bedre

Jeg skulle ønske vi kunne vist oss fram fra en bedre side enn det vi gjorde . Bjørnar gjorde oss middelmådige i dag. Kanskje gjorde vi en taktisk bommert ved ikke å legge om til 321 tidligere, sier Sissel Bleivik tankefullt.
Dermed måtte BSK ta til takke med sølv i årets Spar-serie. Ingen dårlig prestasjon, men etter å ha ledet turneringen fra start til målstreken, så opplevdes sølvet som en nedtur i minuttene etter kampen. Men jentene har store muligheter til å ta revansj neste sesong. Da blir Spar-serien for 18-åringer, slik at BSK kan stille med det samme det samme laget i neste års turnering.

PS:
BSK fikk to spillere på talentlaget; Christina O'Sullivan og Pernille Wibe.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag