Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gullkokk åpner vinbar

Kari Innerå bor selv på Majorstuen, nå åpner hun vinbar i Industrigaten. FOTO: PRIVAT
Kari Innerå bor selv på Majorstuen, nå åpner hun vinbar i Industrigaten. FOTO: PRIVAT
Det norske kokkelandslaget gikk helt til topps i kokke-OL i Erfurt i Tyskland i forrige uke. Dessert-dronningen Kari Innerå er allerede tilbake på Majorstuen. Hun står på hodet for å åpne ny vinbar.

Jubelen var stor da kokkene vant OL.

MAJORSTUEN: Det er første gang Norge tar sammenlagtseiereni OL. 32 land deltok i kokke-OL i den tyske byen Erfurt. De norske kokkene tok også gull i enkeltkategoriene varmmat og matkunst.

Det siste halvåret har laget vært samlet til treningssamlinger på Sørumsand utenfor Oslo annenhver helg.

Laget har siden 2005 bestått av både unge rekrutter og ''gamle'' ringrever for å sikre kontinuitet. Alle på laget har hatt sine klart definerte oppgaver. De har et skarpt blikk for detaljer og har vært hundre prosent skjerpet både dag og natt. Det norske laget er bevisst på å bruke mest mulig norske råvarer.

Åpner sitt eget

Tidligere Kokopelli på Majorstuen skal nå åpnes under nytt navn og med nye folk på alle plasser. Kari Innerå er med på eiersiden, og sjefen på kjøkkenet.

Hun gleder seg enormt til å prege sitt eget sted. Her skal det bli veldig lite snobbete og veldig, veldig hyggelig, lover jenta som synes det blir genialt å både bo og jobbe på Majorstuen.

Vi har kjøpt inn nytt interiør, og nå står vi på for fullt for å klare å åpne i november som planlagt, sier OL-vinneren. Navnet på nyskapningen er Cru Vinbar og Kjøkken. Her skal det satses mye på mange og gode viner, og sammensetning vin og mat. Du skal kunne spise en hovedrett, eller en større meny. Dette blir bra, og vi ni som skal jobbe her gleder oss veldig, sier en av landets første OL-vinnere.

Frogner-laget

Verd å merke seg for oss på Frogner er at mange av vinnerne fra kokke-OL, jobber i vår bydel. Espen Vesterdal Larsen jober ved Kulinarisk Institutt. Konditor Sverre Sætre finner vi på Sverres Konditori AS sammen med Gjermund Kværna Bjelland. Ronny Kolvik jobber på Palace Grill. Mens Even Ramsvik jobber på Restaurant Oscarsgate. Når vi også teller med Kari Innerå ser vi at over halvparten av OL-laget befinner seg innenfor Bydel Frogners grenser.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!